Publicitate Google AdWords SEO - Servicii optimizare site 

POLITICA FIRMEI

Divizie a Grupului BDT, Carlex este unul dintre cei mai importanti dealer din segmentul automobilelor premium.

Carlex se alatura, asadar, celorlalte trei companii membre ale Grupului BDT: BDT Ford – distribuitor autorizat Ford in Bucuresti, BDT Focsani - distribuitor autorizat Ford in Focsani, BDT Mazda – distribuitor autorizat Mazda in Bucuresti. Anul acesta, Grupul BDT si-a extins portofoliul de produse si comercializeaza inca trei marci auto de traditie: Dodge, Chrysler, Jeep.

Carlex are ca principal obiect de activitate vanzarea de automobile premium atat noi, cat si second hand, la preturi avantajoase.

Carlex se deosebeste de ceilalti dealeri prin calitatea serviciilor pe care le ofera clientilor sai, punand pe primul loc pretentile acestora.

La Carlex, fiecare client in parte este important si beneficiaza de toata atentia echipei, fiind tratat cu corectitudine si respect.

De ce Carlex?

 • Pentru ca la Carlex serviciile sunt de cea mai inalta calitate.
 • Pentru ca la Carlex termenele de livrare sunt intotdeauna respectate.
 • Pentru ca la Carlex facem tot putem ca toti clientii sa fie multumiti.
 • Pentru ca la Carlex beneficezi de buy-back pentru automobilul vechi.
 • Pentru ca la Carlex vei gasi intelegere si vei primi raspuns la orice intrebare.
 • La Carlex clientii pot achizitiona din stoc sau comanda orice automobil premium indiferent daca acesta a fost sau nu lansat in Romania sau daca este disponibil pe piata Europeana. Daca, oriunde in lume, masina pe care v-o doriti este disponibila la vanzare, Carlex o va aduce pentru dumneavoastra in Romania.

  Carlex se ocupa pentru client de toate detaliile ce tin de omologarea automobilului acolo unde este cazul sau de inmatricularea acestuia, fructificand experienta de 9 ani in vanzarea de automobile noi a Grupului BDT pentru a face cat mai facila si placuta achizitia unui automobil de catre client.

  Pentru ca rarerori clientul unui automobil premium se afla la prima masina achizitionata, Carlex raspunde nevoii acestuia de a-si comercializa automobilul propriu prin sistemul de buy-back, serviciu disponibil in cadrul BDT prin care clientii isi lasa automobilul vechi pentru a acoperi o parte din costul automobilului nou.

  Un alt avantaj pe care Carlex il are in fata competitorilor este pretul fara concurenta pe care il practica la automobilele vandute, avand de multe ori pret cu mult mai mic decat dealerii ale caror servicii si termene de livrare sunt mult mai mari.

  Cu o experienta de peste 9 ani in vanzarea de automobile noi in cadrul Grupului BDT, profesionistii de la Carlex va asigura de servicii la cele mai inalte standarde de calitate!

  Va asteptam la showroom-ul nostru!

Harta Carlex

Infinit Solutions